"IK WAS AL EEN TIJD OP ZOEK NAAR IETS WAT BIJ MIJ PASTE."

Hi, ik ben Kristel. Ik heb jarenlang aan fitness gedaan maar nooit hield ik dit vol. Dan ging ik 2 tot 3 keer per week en dan ging ik weer een aantal weken niet. Dat kwam omdat het niet uitdagend was en ook niet effectief genoeg voor mij. Er was ook onvoldoende begeleiding waardoor ik niet mijn gewenste doelen behaalde.

Ik was al een tijd op zoek naar iets wat bij mij paste. Ik zag Believe in vaak voorbij komen op Facebook, hoorde het van kennissen en zag Believe in ook zelf regelmatig trainen. Het sprak mij gelijk aan, vooral omdat het in groepsverband is en alleen voor dames.

Ik heb me toen aangemeld voor een proefles, en die vond ik gelijk helemaal leuk! Een leuke groep dames, een uitdagende en afwisselende les en vooral op de manier hoe de les werd gegeven motiveerde mij. Doordat je het op je eigen tempo kunt doen, kon ik de les al vrij goed volgen, wel was mijn uithoudingsvermogen zowel kracht als conditie wat minder goed waardoor ik na de les helemaal kapot was!

Dat is de reden dat ik gelijk lid ben geworden, om weer fit te worden, energieker te zijn, beter in mijn vel te zitten en me zekerder te voelen over mijn lijf. Maar natuurlijk ook de flexibiliteit om te kiezen uit verschillende abonnementen, het was voor mij heel belangrijk dat ik er niet gelijk een jaar aan vast hoefde te zitten, maar achteraf vond ik het zo leuk dat dat eigenlijk niet had uitgemaakt.

Ik vind de lessen heel effectief, er is altijd een gezellige sfeer en ik voel me zelfverzekerd omdat je altijd in je waarde wordt gelaten. Ook al heb ik soms een motivatie dip. Ik vind altijd weer de kracht om te gaan door de leuke lessen en leuke dames. Ik heb het na meer dan 2 jaar nog steeds super naar mijn zin, en ik ben nog lang niet van plan om op te geven!

GRATIS PROEFLES

Wil jij net als Kristel een fijne en prettige proefles ervaren? Meld je dan nu aan.

Ervaar een gratis proefles