Juliette de Mol

Tijdens een pittige periode in mijn leven kwam Believe in op mijn pad. Ik wilde meer bewegen, bewust bezig zijn met mijn (geestelijke) gezondheid en vooral buiten zijn. Na het lezen van de website en het kennen van een aantal toffe meiden die ook sportten bij Believe in heb ik mij aangemeld voor de proefles. Believe in leek precies te passen bij mijn wensen!

Na de proefles heb ik mij zonder twijfel aangesloten bij de outdoortrainingen. Ik viel met de proefles meteen met mijn neus in de boter met een Battle rope training in het Wantijpark. Dit is een intensieve training waarbij je met de groep met de battle rope traint op verschillende plekken in het park. Daarnaast maak je gebruik van diverse elementen in het park om te trainen zoals fietsenrekken of gewoon een boom.

Deze training is afwisselend, intensief, maar goed te volgen en heel leuk.


Ik moest natuurlijk nog wel aansterken, mijn conditie was niet meer wat het geweest was, maar door de training op jouw niveau kun je daar persoonlijk in groeien.

Nu 2.5 jaar later sport ik nog steeds met veel plezier bij Believe in. Leuke groep vrouwen, elke les een nieuwe workout, ervaren coaches en heerlijk buiten.

Wil jij net als Juliette jezelf en je gezondheid op nummer 1 zetten? Reserveer dan nu een gratis proefles.

Ervaar een gratis proefles