Ik heb mijn conditie weer op peil gekregen en zit weer beter in mijn vel.

Inmiddels heb ik al 3 jaar Believe In achter de rug. Believe In betekent voor mij: Met een gezellige groep lekker sporten, op mooie locaties en prettige tijden. Iedereen sport op zijn eigen niveau en groep stimuleert om alles uit jezelf te halen en net stapje harder te zetten.

Geen personal training, maar wel die betrokkenheid van de coaches. En alles buiten! Dit maakt het voor mij uniek.

Believe In is voor mij de stok achter de deur geweest om na een (semi) topsport carrière en het op de wereld zetten van 2 kids weer aan mijzelf te werken. Ik heb mijn conditie weer op peil gekregen, zit weer beter in mijn vel.

Buiten sporten in weer en wind vind ik echt heerlijk. Na een workout in de regen of sneeuw voelt de douche en kopje thee daarna zoveel lekkerder!

Mijn levensstijl is niet zozeer door het sporten zelf veranderd. Wel hebben de workouts een vaste plek in mijn agenda. Komt er een keer wat tussen, dan zijn er genoeg mogelijkheden om toch nog een keer te kunnen sporten.

Een FIT workout is voor mij motiverend en geeft energie. Soms kost het mij ook moeite om mij van de bank af te komen. Maar eenmaal aan de bak is daar vaak weinig van te merken.

Of je andere vrouwen ook zou adviseren om te sporten bij Believe in? Jazeker! Kracht, conditie en het sociale aspect maakt het voor mij een combi die ik nergens anders vind.

GRATIS PROEFES

Wil jij net als Joukje je conditie weer op peil krijgen en beter in je vel zitten? Meld je dan nu aan:

ERVAAR EEN GRATIS PROEFLES