Wat mij het meeste geholpen heeft is de leidraad voor een 'goede' dagindeling

De vakantie staat voor de deur, de koffer moet gewogen worden. Dat lukt niet zonder eerst mijzelf te wegen. Hoewel ik weet dat het getal te hoog zal zijn is het toch altijd weer schrikken. Na de vakantie moet er wat gebeuren! Tijdens deze vakantie komt de online cursus voorbij, precies het goede moment! Ik meld mij gelijk aan.

Om de dag plan ik de cursus tijd voor mijzelf in, ga er echt even voor zitten. Het begint met leuke informatieve filmpjes, met een hoog ‘oja, logisch’ gehalte. Maar zeker een eye-opener. Door alles op te schrijven zie ik direct waar mijn valkuilen liggen. Ergens ver weg wist ik dit wel, maar door dit proces wordt het ook zichtbaar. Wat mij het meeste geholpen heeft is de leidraad voor een ‘goede’ dagindeling en de voorbeeld recepten. Ik ben direct mijn ontbijt en tussendoortjes gaan ‘preppen’. Hoewel ik daar eerst wat sceptisch tegenover stond, helpt mij dat zeker. Inmiddels heb ik een heel lijstje met mogelijkheden voor ontbijt en tussendoortjes. Naast verantwoord zijn ze nog super lekker ook!

Momenteel ben ik veel bewuster bezig met mijn eten, heb ik een aantal variaties die net zo makkelijk zijn als mijn oude gewoonten. En geniet ik nu meer van mijn eetmomenten.

De cursus is een laagdrempelige manier om je bewust te worden van je huidige leefstijl en geeft stevige handvatten om dit om te buigen. Iedereen die opzoek is naar een gezondere leefstijl zonder opgelegde regels en beperkingen en iedereen die openstaat om kritisch en bewust naar zichzelf te kijken, zou ik deze cursus zeker aanraden.

Wil jij net zoals Joukje ook de grip op je voeding terug?

MEER INFORMATIE