Ik dacht veel dingen te weten over gezond leven, maar toch heb ik door deze cursus weer nieuwe inzichten en inspiratie gekregen.

Ik ben begonnen met de cursus ‘grip op je voeding’ omdat ik zelf de ‘grip’ op mijn voeding een beetje kwijt was. Deze cursus is zeker een stap in de goede richting geweest. Het fijne aan deze cursus is dat je het in je eigen tijd, op je eigen tempo, en op jouw manier kunt invullen. Ik dacht veel dingen te weten over gezond leven, maar toch heb ik door deze cursus weer nieuwe inzichten en inspiratie gekregen. Ik heb meer inzicht in wat mijn valkuilen zijn, en hoe ik hier in de toekomst beter mee om kan gaan. Het heeft voor mij veel bewustzijn gecreĆ«erd, maar ik heb ook hele praktische tips in mijn leven geĆÆmplementeerd. Zo heb ik een aantal nieuwe recepten uitgeprobeerd en ‘prep’ ik nu mijn lunch voor op het werk. Wat mij ook erg geholpen heeft is het concreet maken van je doelen. Door deze bewust op te schrijven maak je je doelen veel concreter en denk ik dat ik meer kans heb ze ook daadwerkelijk te behalen.

Ik raad iedereen die de grip op haar voeding kwijt is om deze cursus te volgen. Het geeft je weer een boost om je gezonde levensstijl op te pakken!

Wil jij net zoals Isabelle ook de grip op je voeding terug?

MEER INFORMATIE