Fleur de Jong

De afgelopen jaren heb ik niet echt gesport. Alles wat ik deed vond ik leuk voor even, maar hield ik niet lang vol. Op een zaterdagavond zat ik met een vriendin te praten over het ‘elke maandag’ opnieuw beginnen met een dieet en dat we er helemaal gek van werden. We kwamen tot de conclusie dat we meer wilde bewegen.

Op deze zaterdagavond(!) hadden we besloten dat we een sport moesten verzinnen die echt bij ons zou passen. Maar welke sport past er bij ons en kunnen we volhouden? In ieder geval iets met een groep leek ons gezellig. Toen kwamen we al snel tot de conclusie om een keer mee te doen met bootcamp.

Op het internet kwam ‘Believe in Outdoortraining’ naar voren. We vonden het leuk dat het alleen met vrouwen is, dat de lessen op verschillende locaties zijn en we buiten zouden sporten. We zagen daarbij een actie, waarbij we een week proeflessen konden volgen. Dit was de uitkomst. Eén keer meesporten is meestal nog wel leuk, maar was dit ook leuk voor een hele week? Ja, dit was het zeker!

Tijdens de workout mochten we geheel ons eigen tempo bepalen. De coaches helpen je bij de onderdelen, geen vraag is te veel. Voor de eerste keer de oefeningen onthouden was een hele opgave. We hebben in die week drie training meegedaan en hebben gelijk besloten om ons op te geven. De sfeer binnen de groep is goed, je helpt elkaar, je kan vaak oefeningen samen uitvoeren. Voor iemand die totaal niet van sporten hield, heeft Believe In ervoor gezorgd dat ik sporten leuk ben gaan vinden.

Wil jij net als Fleur jezelf en je gezondheid op nummer 1 zetten? Reserveer dan nu een gratis proefles.

Ervaar een gratis proefles