Believe in helpt me weer vertrouwen in mezelf te krijgen. Ik voel me energieker en ben bezig om mezelf op nummer 1 te zetten.

Tijdens mijn “burn-out” kreeg ik het advies om weer te gaan sporten. Ik heb toen een aantal dingen geprobeerd, maar het was het allemaal net niet.

Toen kwam ik Believe in tegen en dat sprak me aan. Terwijl ik het gewone leven beetje bij beetje aan het oppakken was, heb ik afgelopen september een proefles genomen. Mijn proefles was de Conditioneel FIT workout en het regende. Tijdens de training werd het bijna letterlijk zwart voor mijn ogen, maar erna voelde ik me goed en ontspannen.

Ik was en ben verkocht. Heerlijk in de buitenlucht (ook in de kou en regen) en op je eigen tempo de verschillende trainingen op verschillende locaties volgen.

Af en toe is het toch lastig om mezelf te overtuigen om te gaan, maar als ik ben geweest dan voel ik me een stuk beter. Ik dacht ook het gaat me nooit lukken, want ik heb totaal geen conditie en jaren niet gesport. Maar doordat je het op je eigen tempo kan doen en door de aanmoediging van de coaches lukt het toch om een goede training neer te zetten.

Ook heb ik meegedaan met de online cursus grip op je voeding. Ook dit kan je op je eigen tempo doorlopen, wat ik heel prettig vind. Sommige stappen zijn lastiger en dan kan je er goed bij stil staan en er over nadenken. Het is echt om je mindset voor de lange termijn te veranderen en geen crash dieet voor een paar weken.

Believe in helpt me weer vertrouwen in mezelf te krijgen. Ik voel me energieker en ben bezig om mezelf op nummer 1 te zetten.

GRATIS PROEFES

Wil jij net als Chantal jezelf weer op nummer 1 zetten? Meld je dan nu aan:

ERVAAR EEN GRATIS PROEFLES