arrow_drop_up arrow_drop_down
charda stefanov

Believe indoortraining

Home Workout Routines

charda

Zet jij jezelf op nummer 1?

Yes! Leuk dat je op deze pagina meer te weten wilt komen over waar ik de afgelopen tijd achter de schermen actief mee bezig ben geweest.


Voor diegene die mij nog niet zo goed kennen. Mijn naam is Charda en ik ben eigenaar van Believe in. Samen met een team van coaches verzorgen wij unieke outdoortrainingen voor vrouwen in Dordrecht en Zwijndrecht. 


Ik heb er mijn missie van gemaakt om vrouwen meer voor zichzelf durven te laten kiezen met als motto: "jij bent nummer 1". Want wij vrouwen hebben het nogal druk om al die ballen hoog te houden. Kids, partner, werk, huishouden, sociale contacten, extra studies en andere bezigheden. Nog steeds zie ik veel vrouwen zichzelf regelmatig wegcijferen om het andere zo gezellig mogelijk naar hun zin te maken. 


MAAR, heb jij het nog wel naar je zin? Kom jij nog wel eens aan jezelf toe? Wanneer was de laatste keer dat je helemaal alleen thuis was en even niets hoefde.


De outdoortrainingen van Believe in laten jou inzien hoe belangrijk het is om jezelf EN je gezondheid op nummer 1 te zetten. Want hoe beter jij in je vel zit, hoe leuker je bent als moeder, vriendin, partner etc. 


Met de outdoortrainingen op 2 locaties bereik ik lang niet zoveel vrouwen als dat ik zou willen! Daarom speelt bij mij al langere tijd de vraag:


"Hoe kan ik meer vrouwen deze unieke en gevarieerde workouts laten ervaren?"


Ik wil de FIT workouts toegankelijk maken voor een grotere groep zodat meer vrouwen zichzelf dat uurtje, half uurtje of kwartiertje sporten in de week gunnen. Mijn wens en missie is namelijk dat iedere vrouw minimaal 1 keer per week zichzelf een sportmoment gunt. 


Je hoeft namelijk niet te starten met 5 keer in de week te sporten om goede resultaten te behalen. Stap voor stap kleine aanpassingen toevoegen aan je levensstijl is de sleutel naar een fitter en energieker leven. En dat kan beginnen bij een korte workout vanuit huis wanneer dit voor jou het beste uitkomt.

Home Workout Routines

Op zondag 1 november lanceer ik mijn online platform Believe indoortraining.

Gratis en toegankelijke Home Workout Routines speciaal voor vrouwen die de behoefte voelen om meer tijd voor zichzelf en hun gezondheid in te plannen.


De Home Workout Routines vind je terug op mijn YouTube Kanaal. Waarvoor je je nu alvast kunt abonneren om geen workout video te missen.


Stuur deze link gerust door naar je moeder, zus of goede vriendin! Want ook zij verdienen het om zichzelf op nummer 1 te zetten.

Workout-Wait-List

Gun jij jezelf ook vaker een sportmoment? Vind je het soms lastig om tijd vrij te maken om te sporten? Ik begrijp het en ga jou daarbij helpen. Want met 1 keer in de week sporten bouw je al stap voor stap aan een fitter, gelukkiger en gezonder leven.


Wil jij op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen rondom Believe indoortraining? Als eerste een melding ontvangen wanneer er een nieuwe Home Workout Routine online verschijnt? Top! Zet jezelf vandaag nog op de workout-wait-list om niets te missen.

50%
Heb jij al zin in een Home Workout Routine van Believe in?
Op zondag 1 november gaan we live.
Mogen we je op de hoogte houden over ons nieuwe online platform? je ontvangt af en toe een mail van ons met een leuke update!
Je gegevens zijn veilig bij ons en je kunt je afmelden wanneer je wilt.
Zet jezelf op de workout-wait-list
Your information is safe with us