Start vandaag nog!

Ben jij op zoek naar leuke, korte en effectieve workouts om thuis te kunnen doen? Dan zit je hier goed!


Iedere week posten wij op ons YouTube Kanaal de leukste workouts voor vrouwen die effectief willen afvallen en energiek door het leven willen gaan!


Wil je het sporten weer opbouwen? Kies dan voor een goed en veilig begin met deze starters workout!

No opt-in form has been selected
Your information is safe with us
binnen-sporten

Zet jij jezelf op nummer 1?

Yes! Mijn nieuwste sportplatform is sinds 1 november 2020 live. Nieuwsgierig? Bekijk hier de workout video's.


Al jarenlang help ik vrouwen naar een gezonde levensstijl waarbij ik coach op kleine stappen richting een gezonder, gelukkiger en energieker leven.


Er zijn vele factoren erg belangrijk zoals voldoende slaap, regelmatig bewegen, gevarieerde en onbewerkte voeding en je lichaam keer op keer een nieuwe trainingsprikkel geven.


Maar 1 factor is het allerbelangrijkst om je gezonde levensstijl te creëren en nog veel belangrijker: te behouden! Dat is consistentie.


Een korte periode intensief sporten en daarmee mooie resultaten behalen is fantastisch. Veel waardevoller is een haalbare sportroutine voor jezelf te creëren die op de lange termijn zorgt voor een gezond en gelukkig leven waarbij je trots bent op je lijf en lekker in je vel zit. 


Daarom is mijn wens en missie dat iedere vrouw minimaal 1 keer in de week sport. Niet voor een maand of een jaar. Maar voor het leven!


Voel jij ook dat je graag regelmatiger wilt sporten maar soms het gevoel hebt er veel te druk voor te zijn? Sluit je aan bij onze community en ik ga je er bij helpen!