Maak kennis met het unieke aanbod van Believe In

GRATIS proefles

Vind ik buiten sporten leuk? Is het niet te zwaar? Een proefles is de beste manier om te ervaren of de workouts bij jou passen. Een proefles is altijd gratis en geheel vrijblijvend.

ALLEEN VOOR VROUWEN

Power to the woman! Train met gelijkgestemde vrouwen ongeacht welke leeftijd of trainingsniveau jij hebt. Ervaar een comfortabel en laagdrempelig gevoel.

ONBEPERKT TRAINEN

Train onbeperkt ongeacht welke kaart jij kiest. Reserveer je FIT workouts online of eenvoudig met onze app Fitmanager.

UNIEKE TRAININGSVORM

Iedere workout is uniek en gevarieerd. Vind hier meer informatie over onze verschillende FIT workouts.

MET MATRIALEN

Je lichaam vrij en functioneel laten bewegen met materialen zorgt ervoor dat jij je spierkracht versterkt en conditieniveau verhoogt. Denk aan dumbells, tubes, kettlebels en sandbags.

OP MEERDERE LOCATIES

Iedere week is Believe in op verschillende locaties te vinden. Van parkjes tot pleintjes. Via de app wordt jij op de hoogte gehouden van onze afwisselende locaties.

BELONINGSPROGRAMMA

Ons unieke beloningsprogramma waarbij jij kunt sparen voor de leukste producten en diensten van Believe in en ondernemers uit de regio. Bekijk snel hoe ons spaarsysteem werkt en beslis alvast voor welk unieke cadeau jij gaat sparen.

GRATIS SPORTPAKKET

Iedere nieuw lid belonen wij met een cadeau. Kies jij voor een 12 maandenkaart dan ontvang jij zelfs een geheel sportpakket t.w.v. €57,- er gratis bij. Bekijk hier welk cadeau jij ontvangt!

100% LESGARANTIE

Wij bieden 100% lesgarantie. Dit betekend dat wij het gehele jaar door trainen. Ook in de vakantieperiodes. Enkel met feestdagen of noodweer zullen de FIT workouts niet doorgaan.

PERSOONLIJKE COACHING

Ons motto is: “Jij bent nummer 1”. Ondanks de groepstraining staat persoonlijke coaching voorop. Wij zorgen dat iedere vrouw veilig, comfortabel en naar eigen niveau deel kan nemen.

ONLINE RESERVEREN

Reserveren kan bij Believe in altijd 2 weken vooruit. Maak een planning van wanneer jij komt sporten! Handig voor jou als lid en handig voor onze coaches. Met dit inzicht houden we onze professionaliteit hoog.

RITTENKAART

Sinds kort biedt Believe in ook rittenkaarten aan. Ontdek of de workouts echt bij jou passen of gebruik de rittenkaart als aanvulling op je huidige sport.