Believe in - JIJ BENT NUMMER 1

Ben jij er klaar voor om jouw levenskwaliteit te verhogen? Wil jij investeren in je gezondheid? Durf jij jezelf op nummer 1 te zetten? Believe in helpt vrouwen de juiste balans terug te vinden binnen hun huidige levensstijl waarin zij zich comfortabel, gelukkig en energiek voelen. 


Ervaar jij dit ook?

Wil jij ook?

Onze succesvolle en unieke outdoor trainingen zijn speciaal gericht op vrouwen. Wij inspireren en motiveren jou om het beste uit een outdoor training te halen geheel op jouw eigen niveau. De FIT workouts welke Believe in aanbiedt zijn voor iedere vrouw toegankelijk, laagdrempelig en juist ook voor beginnende sporters goed te volgen.

Tijdens de FIT workouts zorgen wij voor afwisselingen in de trainingen en rouleren wij wekelijks tussen verschillende outdoor locaties. Hoe leuk is het om iedere week op de mooiste plekjes te sporten in jouw eigen stad.

Believe in past de functionele trainingsmethode toe. Dit is een methode waarbij de workout de dagelijkse handelingen ondersteunt en verbetert. Binnen deze methode passen wij kracht, conditie en corestability training toe om de algehele conditie en spierkracht van het lichaam te verbeteren. Er wordt getraind met zowel materialen, deze dienen als hulpmiddel om de spieren te versterken en er wordt getraind met het eigen lichaamsgewicht om op deze manier het uithoudingsvermogen te vergroten. De Believe in coaches staan altijd voor jou klaar en zullen zorgen dat jij je comfortabel voelt tijdens het uitvoeren van de oefeningen. 


Ben jij nieuwsgierig geworden naar onze FIT workouts? Dan nodigen wij je graag uit om een gratis proefles te ervaren. Je mag natuurlijk ook altijd iemand meenemen.


Wil jij graag nog even rondkijken op de website om meer informatie op te doen over onze FIT workouts, de locaties en tijden? Dat kan! Ook hebben wij een eigen community platform waarin wij wekelijks waardevolle en informatieve video’s en artikelen delen over mindset, planning en structuur.