De 10 community leefregels van Believe in

  • Ben jij op zoek naar een manier van sporten welke past binnen jouw levensstijl?
  • Ben jij graag buiten of zou je graag vaker in de natuur willen zijn?
  • Wil jij gewicht verliezen, zelfverzekerd zijn en terug in balans komen?
  • Sta jij op een punt in je leven waarbij je jezelf en je gezondheid graag weer op de eerste plek wilt zetten?

Jij maakt onderdeel uit van onze community wanneer je

  • Interesse hebt om buiten te sporten
  • Ons volgt via de social media kanalen
  • Er klaar voor bent om jezelf op nummer 1 te zetten
  • Trouw lid bent van de outdoortrainingen van Believe in
  • Wilt investeren in je gezondheid en daadwerkelijk bereid bent verandering aan te brengen in je huidige levensstijl

2. We zetten onszelf op nummer 1

Wij beseffen dat we slechts één lichaam hebben om voor te zorgen. Op dit lichaam zijn we zuinig. In dit lichaam investeren we tijd en moeite om het gezond, sterk en krachtig te houden. Zonder stresshormonen, ongezonde voeding en onvoldoende beweging.

Het hebben van ‘geen tijd’ komt niet voor binnen onze community. Wij maken een prioriteit van onze gezondheid en zetten onszelf daarom op nummer 1.

4. We trainen functioneel in de natuur

Ons lichaam is gemaakt om te bewegen op een natuurlijke en dynamische manier. Daarom passen wij de functionele trainingsmethode toe. Een methode die ervoor zorgt dat de dagelijkse handelingen worden ondersteunt en verbetert. Dit alles in de natuur voor een goede zuurstofopname, een betere doorbloeding en een verhoogde weerstand.

Met behulp van materialen (geen machines), outdoor elementen en het eigen lichaamsgewicht focussen we ons op het versterken en vergroten van de kracht, conditie, balans, flexibiliteit, mobiliteit en romp stabiliteit.

6. We helpen, motiveren en inspireren anderen

Iedereen bewandelt haar eigen pad. Iedereen heeft haar eigen rugzak. Met jouw ervaringen kan jij andere vrouwen helpen en motiveren om die ene drempel over te stappen en precies dat ene juiste zetje in de goede richting te geven.

We zijn er voor elkaar. In alle ups en downs.

8. We streven naar een gebalanceerde levensstijl

Voor iedereen is een leven met balans, geluk, energie en zelfvertrouwen een proces. De ene dag heb je energie voor 10, eet je super gezond en sport je zonder moeite. De andere dag plof je op de bank, zonder energie en zin om noch te koken noch te sporten.

We beseffen dat een gebalanceerde levensstijl geen doel op zich is maar een proces van vallen en opstaan. Van leren en inspireren. Van dalen en pieken.

10. We kiezen voor ons geluk

Alle acties die we uitvoeren doen we omdat we er gelukkig van worden. Niets tegen onze zin in. Niet omdat een ander dit van ons verlangt.

Een gelukkig en gezond leven waarbij jij goed in je vel zit. Energiek de dag begint. Tevreden bent over je lichaam, zelfverzekerd over wie jij bent als persoon. Dat is onze uitgangspositie. Dat is wie we zijn en wat we iedere dag met veel passie doen.