De 10 community leefregels van Believe in

  • Ben jij op zoek naar een manier van sporten welke past binnen jouw levensstijl?
  • Ben jij graag buiten of zou je graag vaker in de natuur willen zijn?
  • Wil jij gewicht verliezen, zelfverzekerd zijn en terug in balans komen?
  • Sta jij op een punt in je leven waarbij je jezelf en je gezondheid graag weer op de eerste plek wilt zetten?

Believe in heeft 10 ‘community leefregels’ samengesteld waarin we concreet uitleggen wie we zijn, wat we doen en wat jij van onze organisatie kan verwachten.

1. We geloven in onszelf

Hoe kan het ook anders. Ons bedrijf draagt de naam: ‘Believe in’. Binnen onze community hebben wij vertrouwen in elkaar en in onszelf op mentaal en fysiek vlak.

Het maakt ons niets uit op welk niveau je instroomt. Hoe je eruit ziet, met wie je omgaat. Wat ons wel uitmaakt is dat jij gelooft in jezelf en ervan overtuigd bent dat niets onmogelijk is.

2. We zetten onszelf op nummer 1

Wij beseffen dat we slechts één lichaam hebben om voor te zorgen. Op dit lichaam zijn we zuinig. In dit lichaam investeren we tijd en moeite om het gezond, sterk en krachtig te houden. Zonder stresshormonen, ongezonde voeding en onvoldoende beweging.

Het hebben van ‘geen tijd’ komt niet voor binnen onze community. Wij maken een prioriteit van onze gezondheid en zetten onszelf daarom op nummer 1.

3. We doen wat we zeggen

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Mooie planningen, toekomstdoelen en dromen zijn geweldig. Wat nog geweldiger is, is actie! Actie en verantwoordelijkheid nemen voor hetgeen wat je wilt bereiken en dit consistent blijven uitvoeren.

4. We trainen functioneel in de natuur

Ons lichaam is gemaakt om te bewegen op een natuurlijke en dynamische manier. Daarom passen wij de functionele trainingsmethode toe. Een methode die ervoor zorgt dat de dagelijkse handelingen worden ondersteunt en verbetert. Dit alles in de natuur voor een goede zuurstofopname, een betere doorbloeding en een verhoogde weerstand.

Met behulp van materialen (geen machines), outdoor elementen en het eigen lichaamsgewicht focussen we ons op het versterken en vergroten van de kracht, conditie, balans, flexibiliteit, mobiliteit en romp stabiliteit.

5. We sporten omdat we hier zelf voor kiezen

Al is sporten niet helemaal jouw ding, we beseffen dat iedere dag bewegen en minimaal twee keer in de week intensief sporten gezondheidsrisico’s verlaagt en dit onze levensduur verlengt.

We sporten dus omdat we hier zelf voor kiezen en het belang ervan inzien. Misschien ga je het zelfs nog leuk vinden ook ;)!

6. We helpen, motiveren en inspireren anderen

Iedereen bewandelt haar eigen pad. Iedereen heeft haar eigen rugzak. Met jouw ervaringen kan jij andere vrouwen helpen en motiveren om die ene drempel over te stappen en precies dat ene juiste zetje in de goede richting te geven.

We zijn er voor elkaar. In alle ups en downs.

7. We werken met gerichte doelen

Een doel helpt ons de juiste focus en consistentie te behouden. Daarom is het hebben van een doel binnen de community een must. Waarom doe je de dingen die je doet? Dragen deze bij aan het behalen van je gestelde doelen?

Stel de juiste vragen en kijk vooruit.

8. We streven naar een gebalanceerde levensstijl

Voor iedereen is een leven met balans, geluk, energie en zelfvertrouwen een proces. De ene dag heb je energie voor 10, eet je super gezond en sport je zonder moeite. De andere dag plof je op de bank, zonder energie en zin om noch te koken noch te sporten.

We beseffen dat een gebalanceerde levensstijl geen doel op zich is maar een proces van vallen en opstaan. Van leren en inspireren. Van dalen en pieken.

9. We staan open voor feedback, groei, en ontwikkeling

Alles om jouw heen is in beweging. De wereld staat nooit stil. Ook binnen de community streven we er naar om iedere dag 1% te groeien. Onszelf 1% te ontwikkelen. We staan altijd open voor het ontvangen van feedback en waarderen en respecteren elkaar onderling.

Als jij iedere dag met 1% vooruit gaat, ga dan eens na waar je staat over 1 jaar.

10. We kiezen voor ons geluk

Alle acties die we uitvoeren doen we omdat we er gelukkig van worden. Niets tegen onze zin in. Niet omdat een ander dit van ons verlangt.

Een gelukkig en gezond leven waarbij jij goed in je vel zit. Energiek de dag begint. Tevreden bent over je lichaam, zelfverzekerd over wie jij bent als persoon. Dat is onze uitgangspositie. Dat is wie we zijn en wat we iedere dag met veel passie doen.

Sluit jij je aan bij Believe in? Er zijn verschillende manier om deel uit te maken van onze community:

  1. Door onze unieke outdoortrainingen
  2. Door te kiezen voor persoonlijke begeleiding
  3. Door onze online voedingscursus waarbij jij in 20 eenvoudige stappen leert om de grip op je voeding terug te krijgen
  4. Door onze FIT LIFESTYLE SCORECARD te downloaden. Ontdek binnen 10 minuten jouw gezondheidsscore op de vijf meest belangrijke pijlers binnen je huidige levensstijl
  5. Door onze blogs en vlogs