Maak van je gezondheid een prioriteit met het 'Beginner Workout Plan'

Heb jij langer dan 3 maanden niet gesport en houden je gedachten je tegen om te starten? Denk je 'geen tijd' te hebben of ontbreekt het aan 'motivatie'. Je hebt het niet nodig! Het enige wat je nodig hebt is actie.

Start vandaag

beginner

5 Thema Workouts

De Beginner Workout Special biedt jou 5 (gratis) thema workouts aan. Je pakt je sportroutine op bij de basis. Je versterkt met deze workouts je flexibiliteit, mobiliteit, kracht, stabiliteit en uithoudingsvermogen. Een compleet schema om je workouts veilig en verantwoord op te starten. Workouts zoals stretching & mobility, kracht, conditie en buikspieren komen allemaal voorbij.

Geen Materialen

Dit alles zonder materialen. Oké, een matje is wel handig. Maar geen dumbbells, elastieken of andere gewichten. Het enige gewicht wat je gebruikt is je eigen lichaamsgewicht. 
charda-squat

Speciale Trainingsmethode

Trainen vanuit je eigen lichaamsgewicht wordt in de sportwereld de 'functionele trainingsmethode' genoemd. Tijdens de workouts passen we oefeningen toe die jou dagelijkse activiteiten makkelijker zullen maken. Denk aan: je baby optillen, boodschappen doen, het huishouden (wat al als een workout op zich kan voelen) of de trap oplopen. Alle oefeningen hebben als doel om je lichaam sterker, bekwamer en weerbaarder te maken.  

stap

Grote Impact

De kracht van kleine stappen zetten wordt vaak onderschat. De valkuil is dat wij vrouwen veel te snel willen veranderen. Als we besluiten om gezonder te gaan leven dan gooien we ons hele voedingspatroon om, mogen we niets meer snoepen en leg je jezelf op dat je minimaal 4 keer in de week moet sporten. Top! Maar op de lange termijn houd je dit gewoon niet vol. In het begin zul je sneller gaan maar de kans is erg groot dat jij weer in je oude patronen terugvalt. Daarom is de uitdaging juist om kleine stappen te zetten. Een maand lang 1 keer in de week sporten. Niet meer, niet minder. 

donkey-kick

Je eigen account en app

Het Beginner Workout Plan is helemaal gratis. Na je aanmelding ontvang je direct een mail om je eigen persoonlijke account aan te maken voor de speciale omgeving waarop jij direct alle workouts kunt inzien. Tevens kan je gebruik maken van een online community en met vrouwen in contact komen die zich net als jij op hetzelfde sportniveau bevinden. Steun en motiveer elkaar als je daar behoefte aan hebt. Ook kan je heel handig je workouts afstrepen en zo je voortgang bijhouden. 

Ready!?

Sport je 1x in de week mee?

  • Na 2 weken een fitter en energieker gevoel
  • CreĆ«er een duurzame levensstijl
  • Versterk je hormoonhuishouding
  • Verstevig je bekkenbodemspieren 
  • Stap voor stap. Duidelijke handvaten. Zonder terugval.