5 redenen om je vandaag nog aan te sluiten bij het Functioneel FIT-team

5 redenen om je vandaag nog aan te sluiten bij het Functioneel FIT-team

Al verschillende keren heb je Functioneel FIT voorbij zien komen op Facebook. Je vriendin die al lid is haalt je steeds over om een keertje mee te komen doen. Je hebt de website bekeken en alle informatie rustig tot je laten doordringen. Je bent nieuwsgierig en benieuwd. Maar toch ben je aan het twijfelen of Functioneel FIT echt wel bij jou past als vrouw.

Want wat als je nu een te slechte conditie hebt? Of niet mee kan komen met de rest van de groep? Want nu als mensen je op straat uitlachen? En wat voor kleding moet je dan eigenlijk dragen? Wat als het regent of te koud is?

Je haalt je vaak allerlei dingen in je hoofd die niet realistisch zijn maar die voortkomen uit een bepaalde angst. Dit kan komen door eerdere (onplezierige) ervaringen die je hebt gehad op sportgebied.

Wij geven je 5 redenen om je vandaag nog aan te melden voor een proefles bij Functioneel FIT. Het is tenslotte januari en je kan die goede voornemens niet te lang laten wachten 😉 .

1. DOE HET VOOR JEZELF

De eerste reden waarom je je zou aan willen melden voor een gratis proefles is omdat je het zelf echt wil. Ondanks de onzekerheden die je misschien voelt, want dat hebben de meeste vrouwen. Het is toch allemaal nieuw en je weet niet precies wat je kan verwachten.

Doe het niet omdat je vriendin al lid is (wat overigens wel heel gezellig is natuurlijk), doe het niet omdat je partner het zo graag wilt. Doe het omdat jij de stap wilt zetten om jezelf en je gezondheid op nummer 1 te zetten.

2. HET IS OOK VOOR JOU GESCHIKT

Functioneel FIT is voor iedere vrouw geschikt en toegankelijk. Mocht je twijfelen of je conditie wel goed genoeg is? Dat doet er niet toe. In beweging zijn op jouw eigen intensiteit is één van de kernwaardes bij Functioneel FIT.

Heb je blessures? Ben je net bevallen? Kan je niet goed hardlopen? Al deze vragen die je jezelf stelt hebben 1 duidelijk antwoord: KOM IN ACTIE. En ervaar na afloop of de manier van bewegen bij jou lichaam past.

Wij kunnen je verzekeren dat je met een minder goede conditie, een paar kilo’s meer, een flinke blessure ook mee kunt doen met de workouts van Functioneel FIT. Hoe dan? Door de workouts zo in te delen dat iedere vrouw op haar eigen intensiteit kan meedoen.

3. HET IS LEUKER DAN JE DENKT

Beeld je eens in dat je op een mooie ochtend naar Functioneel FIT gaat. De zon komt net op, het is koud en de dauw ligt op het gras. Je ademt de buitenlucht in, geniet van de natuur en de omgeving en je werkt aan je gewenste doelen! Je kan ons niet vertellen dat dit leuker is dan op de sportschool of in een muffe zaal met zwetende mannen om je heen.

Uit ervaring weten wij hoe leuk Functioneel FIT is. Of het nu regent, -3 graden onder nul is of het lekker warm is. Functioneel FIT blijft altijd leuk! Het sporten in groepsverband geeft je een goed gevoel. Je doet het voor jezelf maar toch wil je je inzetten voor en met de groep.

Ook al denk je misschien hoe vreselijk je het zult vinden om buiten met allerlei weersomstandigheden te sporten? Wij kunnen je verzekeren dat je het leuk zult gaan vinden….en misschien zelfs wel verslavend.

4. JE HEBT ALLE VRIJHEID

Dat klinkt goed! Alle vrijheid hebben. Maar op wat voor manier dan?
Bij Functioneel FIT zit je nergens een langere periode aan vast. Je betaalt een vast bedrag per maand (welke automatisch wordt geïncasseerd). Tevens kan je iedere maand je abonnement beëindigen mocht je om wat voor reden dan ook willen stoppen.

En we gaan nog verder met deze vrijheid want zelfs in de workouts zullen wij jou nooit iets laten doen waar jij niet achter staat. Voel je je niet comfortabel bij een bepaalde oefeningen? Onze coaches geven je een oefening die wel bij jou past.

Maar wat nog veel belangrijker is, is dat jij de vrijheid hebt om naar de Functioneel FIT workouts te komen wanneer je maar wilt. Je mag onbeperkt mee sporten en je hoeft je nooit aan of af te melden. Besluit je op het laatste moment toch mee te doen! Pak je spullen en ga ervoor!

5. EN HET WORDT NOG LEUKER….

Nog leuker? Jazeker, want als jij je aanmeld ontvang je van ons een gratis cadeau. Je hebt zelf de keuze uit 4 UNIEKE GIFTS. En al deze gifts dragen bij aan het behouden van een gezonde levensstijl.

Bekijk HIER uit welke gifts jij kunt kiezen.

Naast onze gifts werken wij ook met een spaarprogramma. Voor iedere Functioneel FIT workout ontvang jij 1 stempel (oftewel 1 BIN)

Kortom wij zijn er voor jou! Om jou als vrouw te motiveren en inspireren. Wij willen dat jij voor je gezondheid kiest en jezelf op nummer 1 zet. Ontdek hoe leuk het is om buiten te sporten, iedere week op verschillende locaties, samen met vrouwen die wellicht hetzelfde doel nastreven als jij!

Wanneer zien we jou? Ervaar Functioneel FIT nu tijdens een GRATIS PROEFLES.

Geen reactie's

Geef een reactie