Volkorenbroodje met geitenkaas

Volkorenbroodje met geitenkaas

Volkorenbroodje met geitenkaas

15 minuten

1 persoon

Volkorenbroodje met geitenkaas

Een heerlijk broodje om jezelf eens lekker te verwennen als je ’s middags de tijd voor jezelf hebt. Wij denken meteen aan een heerlijke rustige zondag waarbij je jezelf lekker verwent en heel de middag gezonde snacks bakt voor de komende week. Dan verdien je zo’n lekker broodje tussendoor zeker wel!

INGREDIËNTEN

  • 1 volkorenbrood of 2 volkorenboterhammen
  • 3 a 4 plakjes geitenkaas
  • honing
  • walnoten
  • rucola

BEREIDINGSWIJZE

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden (als je 2 volkorenboterhammen gebruikt kan je de oven op de grilstand zetten. De boterhammen gaan dan voor ongeveer 7 a 8 minuten in de oven)
  2. smeer het volkorenbrood met de geitenkaas, en voeg de walnoten + honing toe
  3. Bak het volkorenbrood volgens de aanwijzing op de verpakking
  4. Als het brood uit de oven komt moet de geitenkaas gesmolten zijn, voeg nu de rucola toe en eet smakelijk
Geen reactie's

Geef een reactie