Spinaziemuffins

Spinaziemuffins

Spinaziemuffins

30 minuten

2 personen

SPINAZIEMUFFINS

De eimuffins kende we al, maar de spinaziemuffin is nieuw!
Je hoeft echt geen keukenprinses te zijn om deze muffins te maken, dus ga lekker aan de slag. De muffins zijn goed een dag van tevoren te bereiden, zodat je ze kunt meenemen als lunch. Maar als avondeten vullen ze ook goed.
spinaziemuffins

INGREDIËNTEN

  • 3 eieren
  • Spinazie, schaaltje (diepvriesspinazie kan ook!)
  • Spekjes
  • Ui
  • Champignons
  • Geraspte kaas
  • Muffinvormpjes (siliconen of een plaat)

BEREIDINGSWIJZE

1. Verwarm de oven voor op 200 graden

2. Verwarm een wok en bak hierin als eerst de spekjes. Versnipper ondertussen de ui en snijd de champignons.
Voeg deze toe aan de spekjes. Laat 5 minuutjes bakken en voeg dan de spinazie toe.  Zet de wok op laag vuur en wacht totdat de spinazie helemaal gesmolten is. Klop de eieren los. Haal de wok van het vuur en schep de eieren erdoor heen. Meng het goed en breng op smaak met peper en zout. Vet de muffinvormpjes goed in en vul met het mengsel.

3. Zet de spinaziemuffins voor ongeveer 20 minuutjes in de oven.
Laat ze even afkoelen en bon appetit!

Geen reactie's

Geef een reactie