Scrambled bananenpannenkoek

scrambled bananenpannenkoekj

Scrambled bananenpannenkoek

10 minuten

1 persoon

SCRAMBLED BANANENPANNENKOEK

Heb jij ook wel eens moeite om mooie ronde bananenpannenkoekjes te maken? Om eerlijk te zijn….hebben wij dat ook wel eens ;). Wij hadden om de bananenpannenkoekjes te bereiden garneerringen gekocht zouden ze mooi rond zouden worden. Echter waren deze in de pan niet hitte bestendig en mislukte de pannenkoekjes helaas. Per toeval husselde ik het mengsel door elkaar en wat er over bleef waren heerlijke scrambled bananenpannenkoekjes! Even lekker en ook nog eens met minder gedoe.

INGREDIËNTEN

  • 1 banaan
  • 2 eieren
  • snufje kaneel
  • snufje zeezout
  • cacoanibs
  • honing of agavesiroop

BEREIDINGSWIJZE

  1. Pel de banaan en voeg de banaan in een kom
  2. Voeg de 2 eieren toe aan de kom en maak eenmooi beslag
  3. Voeg een snuje kaneel en een klein beetjezeezout toe aan het beslag
  4. Zet een pan op het vuur en strooi het mengselin 1 keer in de pan
  5. Laat het beslag eerst even warm worden en na ongeveer 2 minuten maak je stukjes van de pannenkoek door een houten spatel te gebruiken
  6. Na ongeveer 5 minuten is het beslag gestold en leg je het op een bord
  7. Wil je er een feestje van maken voeg dan nog wat cacaobibs toe en een klein beetje honing of agavesiroop
Geen reactie's

Geef een reactie