Ervaringen Functioneel FIT

Functioneel FIT is er voor iedereen. Je bepaald je eigen doelen, je eigen niveau en je eigen tempo. Het is logisch dat je de eerste lessen niet meteen volop mee kan doen en ik kan je garanderen dat je na de eerste keren flink spierpijn...

Bij Functioneel FIT heb ik het gevoel dat ik mezelf kan zijn. Er hangt een laagdrempelige en fijne sfeer. De afwisselende locaties ervaar ik als prettig. Een klein minpuntje voor mij persoonlijk is dat sommige locaties betaald parkeren zijn. Het spaarsysteem motiveert mij enorm, zo...

Functioneel FIT heeft mij een unieke ervaring gegeven van buiten sporten. Ik wilde graag buiten sporten, omdat 8 uur per dag op kantoor mij erg futloos maakt. (“zitten is het nieuwe roken!”) Maar hardlopen was en is absoluut niet mijn ding, de outdoortraining/bootcamp van Functioneel...

Tot nu toe voel ik mij veel energieker en heb ik veel meer zelfvertrouwen. Ook mijn conditie is stukken verbeterd. Mijn doel is nog 5 tot 8 kilo af te vallen, meer conditie te krijgen en blijven focussen op de bootcamp. Niet verzwakken en zeker...

Sinds ik sport bij Believe in is mijn conditie verbeterd, heb ik meer energie en merk ik dat mijn lichaam sterker is geworden. En doordat je kunt trainen op verschillende dagen/tijden lukt het me nu om wel om het sporten te combineren met werk en...