Chocobrood

Chocobrood

Chocobrood

60 minuten

1 persoon
(circa 8 plakjes uit 1 chocobrood)

Chocobrood

Hmm…een chocobrood! De bananenbroden vliegen je om de oren, vandaar dat wij een leuke en lekkere variatie hebben gemaakt voor jou. Iedere vrouw houdt natuurlijk van chocolade, en laat deze vorm van rauwe cacoapoeder nou ook nog eens heel gezond voor je zijn.
Je kan ongeveer 8 a 9 plakjes uit 1 brood halen. Wij raden je aan om het brood te snijden, en vervolgens de plakjes in te vriezen. Zo heb je iedere dag een vers plakje chocobrood.

INGREDIËNTEN

  • 3 rijpe bananen
  • 3 eieren
  • 50 gr. dadels (ontpit)
  • 150 gr amandelmeel
  • 1 tl bakmeel
  • snufje zeezout
  • 1 tl  kaneel
  • 3 el raw cacaopoeder

BEREIDINGSWIJZE

  1. Warm de oven voor op 175 graden
  2. Maak een beslag van de bananen en de dadels. Gebruik hiervoor een blender of keukenmachine
  3. Voeg 3 eieren toe aan het mengsel met een snufje zeezout en kaneel. Meng alles goed door elkaar
  1. Voeg tot slot het amandelmeel, 3 el raw cacaopoeder en 1 theelepel bakmeel toe
  2. Meng het geheel tot een glad beslag
  3. Voeg het beslag in een cakevorm (van te voren even bestrijken met kokosolie of roomboter) en strijk de bovenkant glad
  4. Het chocobrood gaat 40 tot 45 minuten in de oven
Geen reactie's

Geef een reactie