Carpacciosalade

carpacciosalade

Carpacciosalade

10 minuten

1 persoon

Carpacciosalade

Een salade die altijd lekker is en blijft. Carpacciosalade! Een lekker gerechtje als je weinig tijd hebt om ’s avonds nog een maaltijd te koken. En deze salade kan je natuurlijk ook als maaltijdsalade tijdens de lunch nemen. Voeg wat frisse ingrediënten toe maar pas op met de geraspte kaas als je graag wat kilo’tjes wilt afvallen.

INGREDIËNTEN

  • carpaccio (7 plakjes)
  • komkommer
  • pijnboompitten
  • geraspte kaas
  • rucolasla
  • olijfolie (extra vierge)

BEREIDINGSWIJZE

  1. Leg de rucolasla op een bord
  2. Snijd de komkommer in kleine blokjes en voeg dit bij de rucola
  3. Leg vervolgens de carpaccio op de rucola
  4. Voeg de geraspte kaas en pijnboompitten toe
  5. Bestrooi met olijfolie
Geen reactie's

Geef een reactie